fbpx

Cools Media - social media marketing bureau

Verkopen via social media?

Social Media advertentiecampagnes

Door te adverteren op social media - de zogenaamde ad campagnes – bereik je grote kansen voor jouw bedrijf of organisatie. Vrijwel iedereen is tegenwoordig te vinden op social media kanalen als Facebook, Instagram en/of LinkedIn. De diverse social media platforms trekken echter verschillende doelgroepen aan. Het is daarom belangrijk om het kanaal te kiezen dat het best past bij jouw doelgroep en het product of de dienst die je aanbiedt. Weet jij op welk social media platform jouw doelgroep zich bevindt? Dan kun je aan de slag met een advertentiecampagne op social media.

Jouw potentiële klant bereiken

Adverteren op social media is efficiënt en hoeft echt niet duur te zijn. Met een social media advertentiecampagne kun je targeten op locatie, persoonlijke kenmerken en interesses, waardoor je online zichtbaar bent voor jouw potentiële klanten.

Groter bereik en meer traffic

Cools Media helpt jou graag bij het opstellen en uitvoeren van een succesvolle social media advertentiecampagne. Onze experts weten alles op het gebied van social advertising en maken gebruik van diverse advertentiesets en social media marketingtools, waardoor jouw merk de aandacht krijgt die het verdient. Een groter bereik en meer traffic.

Groter bereik en meer traffic

Samen met jou bepalen we op welke specifieke indicatoren - zoals leeftijd, regio & interesses - we gaan inzetten. We spreken samen de content van de advertentiesets af en vervolgens gaan de social media experts van Cools Media aan de slag om optimaal resultaat voor jouw advertentiecampagne te behalen. Wij monitoren de ad campagne, houden je hiervan op de hoogte en optimaliseren waar nodig.

Facebook

Adverteren doen wij Facebook business manager, hierdoor blijven de campagnes voor de klant toegankelijk. De plekken waar je je advertenties kunt uitvoeren, worden plaatsingen genoemd. De advertenties kunnen worden weergegeven op Facebook, in Messenger en in het Audience Network.

Instagram

Via Facebook business manager draaien wij ook campagnes op Instagram. Instagram exploring, timeline en stories.

Onze campagnes

NEW

Bronze box

300
  • Facebook en Instagram campagne
  • Inclusief advertentiebudget
Meest gekozen

Silver box

550
  • Facebook en Instagram campagne
  • Retargeting
  • Advertentiebudget afhankelijk van intensiviteit retargeting

Retargeting

Retargeting begint met het vinden van mensen die al interactie hebben gehad met je bedrijf. Deze groep mensen halen we door middel van retargeting terug naar de website/webshop om ze over te laten gaan tot conversie. Conversie in de vorm van een bestelling of een aanmelding voor een lead-formulier bijvoorbeeld

The boys

Dyon Cools

Dyon Cools

Managing director & social media specialist​

Dyon Cools is de oprichter van Cools Media.

“Van jongs af aan bouw ik social media pagina’s, vaak deed ik dit als hobby, de pagina’s gingen bijvoorbeeld over voetbal, luxe of grappige plaatjes. Rond mijn 18e al wist ik dit soort social media pagina’s met 10.000, 20.000 of 100.000 volgers te verkopen aan mensen uit Nederland of daarbuiten.

Het was pas vanaf het moment dat ik mijn eigen Facebook profiel linkte aan één van mijn pagina’s en iedereen daar een melding van kreeg ‘Dyon Cools is nu beheerder van…’ en mensen uit mijn omgeving vroegen hoe ik aan zoveel volgers kwam dat ik besefte dat er vraag was naar Social Media strategieën en ondersteuning.

Om deze reden ben ik in 2017 ‘Cools Media’ gestart en help ik mijn klanten met: content-strategieën, social media advertenties en het verhogen van hun engagement (betrokkenheid). Eén van mijn eerste klanten was een politieke partij uit de Tweede Kamer waar ik ook de social media pagina’s van Kamerleden en de pagina van de partij zelf onderhield. Verschillende toonaangevende bedrijven volgden.”

Milan van der Weide

Milan van der Weide

SEO & Google specialist

Anton Eikelhof

Anton Eikelhof

WordPress specialist

Romano Groeneveld

Romano Groeneveld

Grafisch ontwerper

Succesvolle cases