fbpx

Cools Media - social media marketing bureau

Gratis social media contentstrategie call

The boys

Dyon Cools

Dyon Cools

Managing director & social media specialist​

Dyon Cools is de oprichter van Cools Media.

“Van jongs af aan bouw ik social media pagina’s, vaak deed ik dit als hobby, de pagina’s gingen bijvoorbeeld over voetbal, luxe of grappige plaatjes. Rond mijn 18e al wist ik dit soort social media pagina’s met 10.000, 20.000 of 100.000 volgers te verkopen aan mensen uit Nederland of daarbuiten.

Het was pas vanaf het moment dat ik mijn eigen Facebook profiel linkte aan één van mijn pagina’s en iedereen daar een melding van kreeg ‘Dyon Cools is nu beheerder van…’ en mensen uit mijn omgeving vroegen hoe ik aan zoveel volgers kwam dat ik besefte dat er vraag was naar Social Media strategieën en ondersteuning.

Om deze reden ben ik in 2017 ‘Cools Media’ gestart en help ik mijn klanten met: content-strategieën, social media advertenties en het verhogen van hun engagement (betrokkenheid). Eén van mijn eerste klanten was een politieke partij uit de Tweede Kamer waar ik ook de social media pagina’s van Kamerleden en de pagina van de partij zelf onderhield. Verschillende toonaangevende bedrijven volgden.”

Milan van der Weide

Milan van der Weide

SEO & Google specialist

Anton Eikelhof

Anton Eikelhof

WordPress specialist

Romano Groeneveld

Romano Groeneveld

Grafisch ontwerper

Succesvolle cases